Panoramski pogled na more, Okrug Gornji Apartment

289 000
ZauProdaji 120Površina 2Broj Kupatila 3Broj Soba 1Parking Mjesta Prijavite se

Ovo je jedan od najljepših otoka koji je mostom povezan s kopnom. Vrlo je dobro povezan i sa Splitom i Trogirskim starim povijesnim gradom. Tako da ovo cijelo područje ima ogroman potencijal za budući razvoj.

Apartman se nalazi u zgradi na otoku Čiovu, selu Okrug Gornji, nedaleko od Trogira. Od zračne luke potrebno je oko 15 minuta. U okolici ima puno restorana, barova, prekrasnih plaža i trgovina.

Apartman je kompletno namješten. Ima 3 spavaće sobe od kojih jedna od njih ima malu galeriju s dodatnim ležajem. U svakom trenutku ima dovoljno mjesta za 8 osoba. Ima 2 kupaonice, spremište, lijep dnevni boravak s kuhinjom, kao i 2 terase, jedan mali prema jugu, a drugi vrlo prostran, oko 20 m2, s prekrasnim pogledom na zalazak sunca na zapadu. Ovaj apartman je također vrlo pogodan za iznajmljivanje. Gospođa u zgradi koja održava imovinu za Vas zove se Tera ona takoder dobro brine o gostima, u slučaju da vam je potrebna.

Ciovo se nalazi nasuprot splitskoj zračnoj luci koja je od travnja do kraja listopada odlicno povezana sa svim vecim Evropskim gradovima. Otok je povezan kopnom sa dva mosta.

Ispred kuće nalazi se i vrt s bazenom

Klima uređaj Grijanje Balkon Perilica posuđa Bazen Internet Terasa Mikrovalna pećnica Hladnjak Kabelska televizija Sigurnosna kamera Toster Roštilj Štednjak Ventilatori Usluge Namješten Ormari Schwimmbad Heizung Grill im Freien Klimaanlage swimming pool outdoor grill air conditioning unit central heating balcony
Adresa nekretnine: Okrug Gornji, Croatia
Grad u kojem je nekretnina: Okrug Gornji

© 2020 Real estate Studio-Artis. All Rights Reserved