Misija & Vizija

Mi smo potpuno drugačiji u pogledu prodaje nekretnina na području Dalmacije, u usporedbi sa svim drugim agencijama. Kod nas je zaposleno 6 arhitekata, 2 inženjera građevine i pravnik, što je samo po sebi garancija kvalitete potpune usluge i potpunog povjerenja u procesu kupnje nekretnina. Veliki dio nekretnina koje čine gotovi objekti i stanovi su nekretnine na kojima smo sudjelovali u gradnji kao projektanti ili kasnije kao nadzori u toku gradnje. A tko vam može dati bolje informacije o objektu od arhitekta koji je objekt projektirao i pratio njegovu gradnju i kvalitetu iste!?

Pri kupnji stanova možemo vam dati realnu i točnu procjenu stanja i kvalitete stana ili kuće koji želite kupiti. Posebno smo specijalizirani za kupnju Građevinskih zemljišta. U ‘šumi’ propisa koji vladaju u području gradnje i ishođenja građevinskih dozvola, mi Arhitekti uz pomoć pravnika smo zapravo jedina struka koja Vam može točno i sa sigurnošću dati informacije o tome da li se na nekoj čestici može ili ne može graditi. Kod prodaje građevinskog zemljišta možemo u dogovoru s našim prodavateljima, uz korištenje zaštićenih računa (Escrow account-a), pružiti potpunu pravnu sigurnost u pogledu kupnje zemljišta i ishođenja građevne dozvole na istom. Nudimo Vam mogućnost plaćanja zemljišta, te usluge projektiranja nakon ishođenja Građevinskih dozvola.

Zašto izabrati baš nas?

Nudimo Vam apsolutnu sigurnost pri kupnji nekretnina. Sigurnost i povjerenje naših klijenata i odgovornost prema njima su jedini model našeg ukupnog poslovanja. U oblikovanju i projektiranju objekata naša tvrtka je na tržištu od 2002.g.
Ozana Šustić,dipl.ing.arh.